pondělí 25. září 2017

FORUM ROMANUM LIBERATUM

6 komentářů:

  1. Vecna slava FIDELU CASTROVI, kdysi davno jsem cetl rozhovor s FC pro casopis playboy. Popisuje tam situaci jak byl nekde v rusku na lovu s Chruscovem a jak byl blizko tomu ho odprasknout z brokovnice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proc? Co by z toho mel? Neni to naka fabulace?

      Vymazat
  2. Chruscov Fidela nesmirne sral. Fidel jako inteligentni clovek musel poslouchat idiota Chruscova.Kdyz vyhnal amiky z Cuby tak se mu tam vnutil SSSR.Nic by z toho nemel kdyby ho odprask jenom osobni zadostiucineni. Fidel zakazal az umre mu stavet jakekoliv pomniky nebo po nem pojmenovavat ulice.Rozhodne velice kladnej diktator coz si myslim ze je pro lid nejlepsi. Neco jako dobrej kral.Protoze veskera demokracie nefunguje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale myslis ze by Kuba prezila bez podpory Sovetskeho Svazu?

      Vymazat
  3. Jak nas ucili komuniste "VER ALE PROVER". Ja neverim nicemu , co nezapada do mozaiky politickeho deni. Neverim , ze by Chruscev byl idot. Mozna trochu buran , ale idiot to ne. Kdyz prezil Stalina v jeho kabinetu tak se v tom musel umet pohybovat. Lidi by meli cist knihy a ne priblble clanky v novinach .
    Stalin mel nazor na Chrusceva, ze je nebezpecny clovek a ze musi byt neustale upoutan na kratkem retezu.
    Stalin se se svym kabinetem nemazlil, kdyz to nekdo nedbalosti podelal ..to byla Sibir ci neco horsiho. Na priklad manzelku Molotova ( clena cislo 2 jeho kabinetu) poslal na Sibir. Vse je jinak, nikdo nevi co je pravda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicmene je treba se po pravde pidit
      Existuje spousta dokumentu atd
      Jen kdyby je nekdo rizume srovnal
      Horni Dolni

      Vymazat